Om ditt konto på EDU

EDU är ett medlemssystem där du som är elev själv registrerar dig och sköter dina inloggningsuppgifter. För att kunna registrera dig som medlem behöver du ett särskilt lösenord som du får av ansvarig lärare.

Du registrerar dig som medlem på:
www.edu.trollhattan.se/Registrering/Default.aspx
(kräver alltså särskilt lösenord)

Detta behöver du bara göra en gång.

• Följ anvisningarna på skärmen för hur du efter registrering loggar in och byter lösenord.
  • Var mycket noga med att du fyller i korrekt epostadress.
  • Viktigt är att du inte registrerar dig flera gånger.
  • Det är skillnad på stora/små bokstäver i användarnamn och lösenord.

Får du inga inloggningsuppgifter?

Om du inte får inloggningsuppgifter skickade till dig har du angett felaktig epostadress. Då måste du ta kontakt med en av administratörerna,
Eva Karlsson eller Klas Nilsson.

Ange detta vid felrapportering:

• korrekt epostadress
  • fullständigt namn
  • skola
  • användarnamn som du valde vid registreringen

Facebook-mail

Facebook-mailkonton fungerar enbart i Facebook. Använd inte Facebook-mailkonton på EDU när du registrerar dig, man kan inte skicka inloggningsuppgifter till dessa konton. Om du har registrerat ett facebook-mailkonto vid registrering på EDU - ta kontakt enligt informationen ovan under "Får du inga inloggningsuppgifter?".